Kuva

Kuva

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Vihdoin!

No jopas! Oli kuin olikin hyötyä soittaa eilen Kelalle jo toistamiseen viikon sisään. Sairauspäiväraha heinäkuulta on vihdoin myönnetty! Kävin juuri tutkailemassa tilannetta verkkopalvelusta. Kuukausi menikin hakemuksen (jossa ei edes ollut mitään erityistä uutta infoa mun tilanteesta, ei lisätietojakaan tarvittu) käsittelyyn. Kummasti huojentaa tietää, etteivät mun tulot ole tässä kuussa pelkästään lapsilisän varassa... Nyt kun sitten viime perjantainenkin sairauslomapaperikin tulisi vaan työterveydestä, niin saisin senkin toimitettua mahdollisimman pian sekä töihin että Kelalle, jotta voivat senkin käsitellä.

Näitä vuoden aikana kertyneitä papereita, päätöksiä, tiedotteita ja ties mitä lonkka- ja kuntoutusasiaa löytyy kyllä ihan kiitettävä määrä. Työterveyskäynnit, kuntoutusasiat, diagnoosit, lausunnot, polikäynnit, röntgenit, leikkauspaperit, epikriisit, fysioterapiapaperit, Kela-paperit, toipumisselvittelyt ja muut. Eikä se paperimäärä tähän jää, näihin palataan varmasti enemmän tai vähemmän usein mun elämän aikana. Huhhuh. Sopii vaan toivoa, ettei mitään uusinta- tai korjausleikkauksia ihan lähitulevaisuudessa tarvittaisi, en jaksaisi yhtään ruveta samaan rumbaan alusta saakka, kun kuitenkin edes tässä kunnossa nyt olen. Tietysti sitten on eri juttu, jos mulle sanottaisiin selkeästi, että uusintaleikkauksella voidaan korjata jotakin ja että tulisin toipumaan varmasti parempaan kuntoon ja nopeasti, sit oisin kyllä uusintaankin valmis. Mutta eipä näitä leikkauksia heppoisin perustein tehdä, joten enpä mieti sitä vaihtoehtoa nyt ollenkaan.

Pohdin jo aiemminkin, että mun täytyisi hommata iso kansio, johon saisin aikajärjestykseen ja muutenkin siististi arkistoitua kaikki mua koskevat paperit. Vielä en oo muistanut kansiota hommata, täytyykin kirjata ylös seuraavaan ostoslistaan. (Ikään kuin muutenkin muka olisin mukana meidän perheen ostosreissuilla... Kyllä ne "olen ollut mukana ostoksilla" -reissut on melkein yhden käden sormilla laskettavissa tässä neljän kuluneen kuukauden aikana :D)

Asiasta toiseen; tulipa tässä ystäväni näkemä uni meidän perheestä mieleen, heh... :D Ystävä kertoi tämän tänään mulle soittaessaan. Mies oli kuulemma unessa muuttamassa Lempäälään, jossa hän tulisi tekemään arkipäivät etätöitä ja tulisi viikonlopuiksi kotiin. Unessa oli ollut jonkinlaiset läksiäiskemut, ja mä olin kuulemma jakanut läksiäislahjoiksi vieraille palovaroittimia, hahah! Ystävälleni kuitenkaan en ollut palovaroitinta antanut, "koska teillä varmaan sellainen jo on..." Joo, kyllähän se palovaroitin on yleensä ainoa lahja, jota ihmiset meidän perheeltä tai multa saavat... Not :D Ja heh, mies viikot etätöissä Lempäälässä - eiköhän niitä etätöitä voi kätevästi tehdä vaikka kotoakin käsin :)

Toinenkin ystäväni muuten soitti tänä aamuna, olipa oikein kiva jutella taas monen kuukauden jälkeen kaikenlaisista asioista. Tuli pelkästään kyseisestä puhelusta tosi hyvä mieli! Pitäisi soitella useamminkin ystävien kanssa, se ei paljoa vaatisi, vaikka ei ihan heti näkemään toista pääsisikään...

Sitten kun vielä kolmas ystäväni kävi laittamassa mun ripset taas kuntoon ja juttelimme hänenkin kanssaan elämästä vähän laidasta laitaan, tuli itsellekin tosi vapautunut ja hyvä olo. Ja niiiiin on taas nätit ripsetkin että! :)

Kaiken kaikkiaan huomattavasti parempi päivä, henkisesti ainakin, mitä eilen. Fysiikka prakaa, mutta en oo tänään niin edes muistanut asiaa, kun muuten on hyvä tunnelma. Josko huomenna ois siltäkin osin parempi päivä ja vihdoin kykenisin sinne salillekin niitä muutamia reppanoita jalkaliikkeitä yrittämään... Toivotaan!

Valaistunut meitsi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.