Kuva

Kuva

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Mökkeilyä, part one

Täällä ollaan! Suomen suurimpien vesistöjen ja kanavien läheisyydessä Etelä-Savossa, maaseudun rauhassa, välittömien ja hauskaa murretta puhuvien ihmisten joukossa. Ihmisenä ihmisten keskellä, koko perhe paikalla, sukulaisten ympäröimänä.




Jännitin hiukan matkaa tänne perjantaina. Oli pisin matka, jonka oon sitten leikkauksen autossa matkustanut, mutta se menikin ihan hyvin. Vain kaksi pysähdystä tarvittiin, vaikka matka meiltä kotoa mökille onkin suht pitkä. Jumissahan sitä istumisesta aina on perinteisesti, mutta oli tosi ihana päästä tänne luonnon helmaan! Unohtuu ikävämmät asiat tällaisessa ympäristössä. Täällä ollaan myös tasaisessa maastossa, joten siinäkin mielessä mä pääsen ihan hyvin liikkumaan eikä tarvii jännittää, että jalka pettäis alta epätasaisemmassa maastossa. Vessaan on pari korkeaa porrasta, mutta niistäkin selviän ihan hyvin :D

Aika on sujunut tästä luonnosta nauttien. Sateista on ollut, mutta tänään on ollut mahtava hellepäivä! Tänään lapset, mummu ja pappa sekä mummun veljen perheestä osa olivat veneretkellä eräässä saaressa ja mä kävin miehen kanssa päiväretkellä Savonlinnassa. Käveltiin jonkin verran rannassa ja syötiin Lippa-kioskilla pehmikset. Ihana, aurinkoinen kesäpäivä! Ihmiset olivat iloisia ja juuri alkaneet oopperajuhlat toivat myös oman vilinänsä ja fiiliksensä kaupunkiin.

Eilen illalla käväistiin siipan, hänen serkkunsa ja serkun miehen kanssa paikallisilla bändifestareilla. Heh, festarit olivat kyllä siis pienimmät ever :D Bändit olivat ihan jees, mutta paikan kokoon ja maalaisromanttiseen kanavanvarsitunnelmaa nähden pikkusen turhan kovaa soittivat rokkia (ja siis mähän en volumesta normaalisti valita ja musa kuin musa on aina jees, mutta tuonne ois joku muu musatyyli sopinut vähän paremmin). Puhumisesta ei tahtonut tulla mitään eikä kuullutkaan kunnolla vastapäätä istuvan puhetta. Suunnattiin siitä sitten toiselle terassille vastapuolelle rantaa, mutta se terassi olikin juuri mennyt kiinni :) No, lopulta tulimme tänne mökille vielä istumaan huvimajaan joksikin aikaa.

Näillä meiningeillä jatketaan!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.