Kuva

Kuva

torstai 17. heinäkuuta 2014

Home sweet home!

Voipunut ja reissussa rähjääntynyt tomumaja aseteltu sohvalle selälleen ja jalat ojennettu (siis käsillä avustettu) kohti kattoa. Reissu oli kiva, mutta kotiinkin oli kiva tulla. Ainakin hetkeksi, kunnes seinät alkaa taas ahistaa ;) Luulen että unikin tulee ensyönä aika pian kun viime yö oli mitä oli sitä käytävä-älämölöä kuunnellessa...

Kyllä tuommonen usean tunnin autossa istuminen kahtena peräkkäisenä päivänä on aika tiukka suoritus, lonkka menee siitä istumisesta tosi kipeäksi, istuma-asento on inhottavin kaikista. Laivassa liikuskelu teki varmasti hyvääkin, mutta ne portaat kyllä oli ikäviä kulkea kuten kirjoitinkin ja helleilma turvotti jalkoja entisestään. Oikean jalan polvikin on ihan jäykkä turvotuksesta. Nyt pitää maata jalat kohti kattoa jonkin aikaa ja huolehtia nesteiden ja kivennäisaineiden saannista...

Meidän pikkukaksikko oli aika hellyttävä äsken... Tyttö kyseli: "Äiti, miksi sä makaat noin sohvalla? Onko sun jalat kipeet ja turvoksissa?" Totesin että joo... Johon neiti: "Mää arvasin!" :D Ja poika tähän: "Äiti, onko sun lonkka kipee?" johon myöntävästi vastattuani seurasi viimeksi kuluneilta kuukausilta tyypillinen jatkokysymyssetti: "Miksi? Milloin se paranee?" Joo-oh, sen kun tietäisin itsekin niin lapsen kysymykseen olisi helpompi vastata... Voi toinen.

Mut kyllä tää taas tästä kun huomisen ottaa levon kannalta ja tekee vaan fysioterapialiikkeet. Lauantaina pääsee taas paremmin liikkeelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.