Kuva

Kuva

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Katohan kun kohtahan myö lähettiin laevalle!

Pakkailut almost ready ja nyt lepuutan! Lähipäivät mennään lasten ehdoilla ja suunnataan ainakin "Ruotsin laivalle", tosin se menee kohti Tallinnaa :D On se jännää, ainakin lasten mielestä, jotka eivät koskaan isoilla laivoilla ole vielä olleet eivätkä yhtään osaa kuvitella, minkä kokoinen ja muutenkaan millainen laiva on :) Ystäväperhe lähtee myös, joten sekä lapsilla että myös aikuisilla on hyvää seuraa mukana. Kiva on lähteä! Kyllähän tällaiset risteilyt joka kesään jotenkin kuuluu.

Oikeastaan oon koittanut olla pakkaamatta yhtään mitään ylimääräistä, kun aina tuntuu, että roudaan reissuihin tosi paljon enemmän tavaraa mitä tarvitsee. Tuo mukaan lähtevien vaatteiden ja tavaroiden miettiminen onkin vienyt enemmän aikaa mitä pakkailu itsessään... Lapsille voi nyt ottaa vaihtovaatetta paritkin ekstrakappaleet mutta omaa tavaramäärää on syytä tarkastella aina hyvin kriittisesti :D Nyt varsinkaan en kaipaa yhtään ekstrakannettavaa reppuun mukaan kun tossa vammajalassa on ihan tarpeeksi jo itsessään "raahattavaa."

Tänään olin aamulla aika huonolla tuulella jostain syystä (en tiedä miksi, ei oikeestaan oo mitään erityistä syytä siihen, taitaa olla jotain naisten kotkotuksia nää fiilikset vaan :D). Vielä enemmän ärsytti, kun mies pyysi siirtämään rahaa käyttötilillemme ja arvelin, että mun rahat alkaa olla aika vähissä tässä vaiheessa kuukautta kun ei mitkään hurjat tulot tosiaankaan sairauspäivärahoilla ollessa ole... Mutta olipa kiva ylläri kun huomasinkin, että mulle oli tullut lomarahoja! 

Olin jotenkin käsittänyt mun lomasaldoja ja poissaolotietojani työnantajan järjestelmästä taannoin katsoessani, että mun lomarahat ois siirretty lomarahavapaiksi. Niin ei sit vissiin ollutkaan vaan ne lomarahavapaana näkyneet päivät olivat jotain muita vapaita, jotka tässä pitkän töistä poissaolon aikana ovat kertyneet. En sitä sitten sen enempää jaksanut siinä
vaiheessa selvitellä... 

Mieluummin otan kyllä vaikka rahana noita lomapäiviä, koska mulla on vielä aiempia lomiakin säästössä ja sit vielä kuluneen vuodenkin ajalta kertyneet lomat. Nyt kun ei yhtään tiedä tätä mun kuntoutumisaikataulua ja töihinpaluun ajankohtaa, ei nuo lomat just nyt ole ajankohtaisia. Eivätkä sittenkään varmaan kun palaan töihin, koska työterveyden ja esimiesten kanssa on ollut alustavasti puhetta, että palaan sit aikanaan aluksi osa-aikaisesti töihin (eli osittain olen sittenkin vielä sairauslomalla). Noin siksi, että tämänhetkinen vointi huomioiden on tunnistettu, että töihinpaluu tulee olemaan iso rasitus mun jalalle, vaikka välillä istuisin ja välillä seisoisinkin. Täytyy jättää aikaa myös pitkäjänteiselle kuntoutukselle ja fysioterapialle, johon ei ole samalla tavalla mahdollisuutta silloin, jos heti oisin töissä kokopäiväisesti. Varmaan se töihinpaluu ottaa henkisestikin oman aikansa. Mutta nyt ei mietitä vielä sitä. Tunnen olevani niin puolikuntoinen fyysisesti, että ensin ois tavoitteena saada omaa fysiikkaa paremmaksi, kepit pois ja toimivampi, kivuton jalka takaisin ja sitten vasta on töiden aika :)

Höh, ei mun nyt tästä jalasta ja poissaoloista jne. ollut tarkoitus kirjoitella vaan tarkoitus oli lyhkäisemmin todeta, että siis ne lomarahat olivat kiva ylläribonus ja että päivä jatkui muutenkin kivana, kun käväistiin ystäväperheen tytön synttärikahveilla. Oikein leppoisa iltapäivä! Ja nyt kun pääsee taas vähän "etelään" laivareissulle, virkistää se paljon mua jo ajatuksena. Automatka tulee olemaan varmaan haastava kun ois tunteja istuttava, mutta mennään taas kerran "x pysähdyksen taktiikalla!" :D

Tän hetken sensuroimattomia tunnelmia sohvannurkasta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.