Kuva

Kuva

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Leikkauspäivä tiedossa!

Päivä on ollut jännä... Käväisin töissä moikkaamassa työkavereita aamukahvin merkeissä, pankissa, lounaalla ja useaan otteeseen ihmiset päivittelivät, kuinka kauan olenkaan saanut odotella leikkausaikaa. Sitten tulin kotiin, ja bang: puhelin soi. 

Soittaja oli preoperatiivisen yksikön hoitaja, joka tarjosi mulle juuri joltakin peruuntunutta leikkausaikaa jo ensi viikolle. Olin ihan hämilläni tästä näin yllättävästä käänteestä! Tottahan toki otin paikan vastaan. Tällä viikolla onkin kaikki muu ennakkovalmistelu eli labrat, sydänkäyrän ottaminen sekä preoperatiivisen käynti, jolloin otetaan laajat röntgenkuvat lonkasta ja tapaan myös fyssarin, hoitajan, leikkaavan lääkärin ja käsittääkseni anestesialääkärinkin.

Huh, ei voi muuta sanoa kuin että jännä käänne tälle päivälle ja kaikelle odottelulle! Jännittää, taas kerran, mutta hyvällä tavalla :)

4 kommenttia:

  1. Vähän ihanaa ja hienoa! Näin muuten sut päivällä - olin ystävättäreni kanssa Tuoreessa lounaalla kun kävelitte siitä Kauppalaispihan poikki ikkunoiden vierestä :)

    VastaaPoista
  2. Onskut leikkausajasta! Mä en nukkumattia nähnyt ennakoivalla käynnillä, mutta muuten kyllä samaa rataa meni. Ota joku hyvä kirja mukaan, suuri osa ajasta menee odotteluun.

    VastaaPoista
  3. Kiitti niobe! Ai te olitte siinä syömässä, en huomannut yhtään :D Siinä vaiheessa sai jo keskittyä kävelyyn ihan huolella kun oli niin valtavan pitkä kävelymatka yhdelle päivälle takana ;)

    VastaaPoista

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.