Kuva

Kuva

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

"Jaloissa tuntuu, että on käyty..."

Noin lauletaan "Lähdetään Korkeasaareen" -lastenlaulussa :D Tuo pitää tällä hetkellä kyllä hyvin paikkansa. Kipeä jalka on ekstrakipeä ja toinen jalka myös kipeä paljosta liikkeellä olosta. Mutta eipä haittaa, sillä viikonloppu on ollut kaiken arvoinen!

Perjantaina starttasimme miehen kanssa kahdestaan melko lailla ex tempore -reissulle Kuopioon. Sopivasti lauantain naistenpäivän kunniaksi. Olimme suht myöhään perillä, mutta siten, että ehdimme purkaa tavarat hotellille, nauttia rauhassa pari lasia kuohuviiniä ja suunnata ravintolaan syömään. Sitten ravintola Tähteen viettämään iltaa ja odottelemaan illan esiintyjää, Elastista! Olin ihan fiiliksissä paikan tunnelmasta (en ollut käynyt koskaan siellä aiemmin) ja musasta, jota siellä soitettiin! Kyllä alkoi jalat vipattaa ja väkisinkin tuli sellainen jammailufiilis päälle... No, vähän vähemmälle jäi jamittelu, mutta kun Elastinen aloitti, menin kyllä eteen katsomaan ja nauttimaan. Hieno oli fiilis ja Elalla ja DJ Ewokilla oli myös tosi hyvä energia koko ajan, koko paikka kyllä eli hienosti mukana. Mun mies puolestaan tyytyi katselemaan keikkaa kauempaa, ei oikein ole tämäntyyppisestä musasta innoissaan... :) 

Keikan jälkeen käväisin vielä Elastisen juttusilla, kiitin hyvästä keikasta ja sainpa vielä yhteiskuvankin Elan kanssa sekä taas keppiin nimmarin ja terkkuja Juha Tapion terkkujen viereen :D Toiseenkin keppiin kuulemma vielä täytyisi keräillä vastaavia terkkuja, ystäväni painostavat :D No mutta kiva ideahan se on ja pitää yllä positiivista meininkiä myös omalla tavallaan! Ja Elastisesta on vielä mainittava, että on kyllä mielettömän sympaattinen ja positiivinen tyyppi, eikä mitään tietoa diivailusta tai muustakaan wannabe-menosta, vaikka onkin menestynyt kaveri. Hirveän luontevaa oli jutella, ihan kuin olisi oman kaverinsa kanssa jutellut enkä jännittänytkään yhtään.
Eilen heräilimme uuteen päivään Kuopiossa jo ajoissa, kävimme aamupalalla, luovutimme hotellihuoneen ja suuntasimme vielä Matkukseen hiukan shoppailemaan. "Hiukan" todellakin mun osalta, en mä sitten pystynyt kuin Ikean alakerran läpi köpöttelemään jotenkuten ja ostoskeskuksen puolella about vaan yläkerran puoliväliin saakka, sitten olikin pakko lepuuttaa, ei vaan jalka kestä. Ikean sohvia oli sopivasti esillä siellä keskellä yläkertaa, joten jämähdin sinne :) Mies vielä kierteli ylä- ja alakerrassa jonkin aikaa. Sitten suunta kotia kohti ja lasten haku mummulasta.

Naistenpäivä jatkui kuitenkin vielä tosi mahtavalla illalla kälyni ja ystäväni kanssa. Monien muuttujien (joista ei tässä sen enempää :) ) jälkeen menimme Peurunkaan Juha Tapiota katsomaan. Ihan mahtava keikka oli taas kerran, tosin nyt jätin nimmareiden ottamiset toiseen kertaan...


Yhdestä asiasta on kuitenkin paasattava. Peurungan yleisö oli jostakin syystä tosi aggressiivista, olivatkohan ottaneet "ärräviinaa" ennen keikkaa?! Ei siellä yleisön keskellä uskaltanut melkeinpä liikahtaakaan, jos yhtään olisi halunnut vaihtaa paikkaa, kun nyrkit alkoivat heilua, tönittiin ja kyynärpäätaktiikkaa käytettiin. Ei siellä katsottu, että oliko jollakin keppi mukana vai ei, tosi tarkkana sai välillä olla että pysyi pystyssä... Olin kyllä tosi pettynyt siihen, miten ihmiset välillä käyttäytyvät! Todella törkeää. Järkkäreitä ei ollut edessä ollenkaan, kuten vaikkapa Himoksella on. Himoksella kerran vastaavassa tönimistilanteessa järkkäri kävi tönijää varoittamassakin ja totesi, että jos kerran tilaa on, voi jokainen katsoja valita sen katsomispaikan kuin haluaa ja että väkivaltaa ei täällä suvaita. Juha Tapion keikalla ei heti ensimmäiseksi kuvittelisi muutenkaan järjestyshäiriöitä olevan, mutta näköjään voi. Siirryimmekin myöhemmin taaemmas, jossa oli edes vähän rauhallisempi meno...

Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan mahtava, musapitoinen, läheisten kanssa vietetty viikonloppu! Sohva on ollut paras ystäväni tänään, mutta kuten sanottu, nyt just ei haittaa yhtään. Henkistä energiaa on saatu tämän viikonlopun aikana vaikka kuinka, joten tällä jaksaa kyllä taas jonkin aikaa!

2 kommenttia:

  1. Hih, samalla kaavalla menty täälläkin. Esiintyjät vaan vähän toista luokkaa kun sulla, mutta kuitenkin... Jamittelemassakin olin, jalka kiittää. Mutta se positiivinen korvienvälienergia, jota tuli ladattua; se kyllä niiiiin korvaa kaiken. :D

    VastaaPoista
  2. Todellakin korvaa! :D Korvienvälienergia, heh :D Tänään tuntuu melkein kipeämmältä tuo terve jalka, kyllä kai, kun se on saanut koko viikonlopun "treeniä" kun sen jalan varassahan sitä koko ajan seisoo ja kulkee... Sulla ehkä sama fiilis?!

    VastaaPoista

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.