Kuva

Kuva

perjantai 28. maaliskuuta 2014

2. leikkauksen jälkeisen päivän ilta

Vielä iltakuulumiset!

Olo on just nyt suht hyvä. Oon päässyt jopa vessaan ilman "apujoukkoja" varmistamassa etten tuuperru ja suihkuunkin viimein. Mies kävi moikkaamassa sekä päivällä että illallakin ja ystävänikin tuli käymään ihanan kukkakimpun ja suklaiden kanssa ja vei mut pyörätuolilla vähän happea ja aurinkoakin haukkaamaan. Teki kyllä hyvää :) Naureskelimme, että on tääkin älytöntä ja että pitäiskös sitä lähteä tästä perjantai-iltaa karaokeen viettämään :D Mutta eipä lähdetty ei, vaan takas osastolle rullailtiin. Karaoken aika on sit myöhemmin :)

Eivät mua kuitenkaan tänään vielä kotiuttaneet, kun välillä on huipannut enkä myöskään ole pystynyt itse kaikkia vaatteita (housut, sukat esim.) pukemaan päälle enkä pidemmästi kävelemään. Jalka on aika turvonnut ja kudosnesteet tuntuvat pakkautuvan koko reiteen jne., kävely tuntuu kummalliselta ja tekee tietty vielä kipeää. Katsotaan josko huomenna?! Pitää vielä harjoitella myös pökkelöjalan nostamista/siirtämistä sänkyyn jollain kepulikonstilla, kun kotona ei tuota apinapuuta sängyn yläpuolella roiku eikä sänky muutenkaan ole näppärästi säädettävä sähkökäyttöinen versio... :)

Huoneessa on vaihtunut potilaitakin, nyt täällä on kaksi vanhempaa rouvaa ja minä. Oli hiukan huvittavaa katsella heidän kanssaan Voice of Finlandia ja selostaa välillä, mistä ohjelmassa on kyse, keitä tuomarit ovat jne. Toinen rouvista ei myöskään muista kaikkia asioita kovin hyvin ja välillä kertoili ja kyseli juttuja ohjelmasta useaankin kertaan peräkkäin... Täällä tuntee olevansa omastakin ajoittaisesta heikosta hapesta huolimatta ehkä aika virkeä lopulta kuitenkin?! Hmm, semmonen Rapid Recovery -malli... Ei se ihan kaikkiin päde kuitenkaan.

Well, that's all folks for now. Huone 10 kiittää ja kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.