Kuva

Kuva

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kevättä ja kesää kohti

Maaliskuun ensimmäinen päivä alkaa kääntyä myöhäisillan ja yön puolelle. Katselin sivusilmällä American Idolsia ja mietin, mitähän mukavaa sitä huomenna perheen kanssa tekisi. Sairastelu alkaa olla ohi (kopkop) ja virta alkaa taas palata, jee! Olen suunnitellut myös omaksi virkistyksekseni ensi viikon arkipäiville ainakin uintia pitkästä aikaa. Tai ainakin jotakin uinnin kaltaista, jos nyt ihan kaikkia potkuja ei pysty tekemään ;)

Uskomatonta, että nyt ollaan jo maaliskuussa, vaikka juurihan vasta oli syksy! Viime kesän muistotkin ovat vielä ihan tuossa lähellä, silmänräpäyksen takana, aistittavissa ja tunnettavissa. Kuvakin on kesän lämmöstä - paljaat varpaat, punaiset kynnet, kuuma hiekka...

Viime kesä olikin aivan mahtava. Oli aurinkoa, lämpöä, ihania reissuja, perheen, ystävien ja sukulaisten seuraa, hyviä hetkiä. Katselin äsken kuviakin viime kesältä, fiilistelin ja muistelin.

Pidän toivon kipinää yllä. Josko nyt maaliskuussa pääsisin vihdoin leikkaukseen, jotta tulevakin kesä voisi olla yhtä hyvä kuin viime kesäkin. Että pääsisin toipumaan ja nauttimaan kesällä ulkona liikkumisesta kaikin tavoin, tai ainakin olisin hyvää vauhtia kuntoutumassa. Sormet ja varpaat ristiin!

Sitä ennen toivon kuitenkin parempaa ensi viikkoa kuin mitä tämä kulunut viikko oli. Eiköhän suunta ole taas ylöspäin, kevättä kohti! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.