Kuva

Kuva

torstai 27. helmikuuta 2014

Taisteluväsymystä

Energiat on olleet tällä viikolla aika vähissä. Hiihtolomaviikko... Juuri oli puhetta tänään siitä, kuinka loma ei ole millään tavalla lomalta tuntunut. Tälle viikolle tietysti on osunut läjä epäonnea ja sairastelua... Kaikki nämä asiat yhdessä ovat saaneet sekä oman että lähipiirin vireystilan melko lailla väsyneeksi. Hiukkasen on ollut ilmoilla myös ärtymystä ja pinnatkin ovat olleet äärimmäisen kireällä, mutta se lienee ymmärrettävää :)

En sitten tiedä, onko samalla myös jonkinlaista yleistä kevätväsymystä ilmassa. Mitään kevätmasennusta en itsessäni tunnista (kuten en yleensäkään), mutta jotenkin on virta ihan vähissä ja sitä pitäisi jostakin pystyä ammentamaan lisää. Olen haaveillut ja nähnyt uniakin esim. aurinkolomasta turkoosin meren ja valkoisen hiekan äärellä, mutta tällaiset lomahaaveet saa nyt siirtää tulevaisuuteen. En ole siinä kunnossa, että pystyisin lähtemään pidemmälle reissulle, kun en edes lyhyttä lentomatkaa pystyisi istumaan. Tai jos perille päästäisiinkin, eihän siitä lomasta nauttisi kun ei pystyisi liikkumaan paljoakaan ja kaikki toimiminen on hankalaa. Eletään nyt tämän tilanteen mukaan, "sit ku" -moodissa, kun olosuhteet ovat mitä ne ovat, ja toivotaan aurinkolomalle pääsyä siihen ajankohtaan, kun olen taas reissukunnossa :)

Heitänpä tällä kertaa pallon sulle, lukijani. Mistä sinä saat energiaa kokonaisvaltaisen väsymyksen yllättäessä? Mistä haet puhtia, jos tuntuu jo siltä, että kaikki perinteiset tavat on jo kokeiltu? Mikä tuo sulle iloa kevätväsymyksen tai pidempään jatkuneen sairastelukierteen tai jonkun vamman/vammasta toipumisen keskelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.