Kuva

Kuva

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Huumoria

Viime aikoina mun blogitekstit ovat olleet varsin syvällisiä pohdintoja elämästä. Tämän pohdinnan kääntöpuolelta löytyy kuitenkin se rempseä, iloinen ja huumorintajuinen minä, joka ei niinkään ole mikään vitsinkertoja, mutta tilannekomiikka lienee aika hyvin hallussa. 

Hyvä tilannekomiikka saa usein parhaimman tunnelman ja parhaimmat naurut aikaiseksi. Ilman huumoria ei kyllä meikäläinen selviäisi hengissä, näin se vaan on :) Itselleenkin on lupa ja oikeus nauraa ja monet tilanteet omassa elämässäkin ovat välillä niin absurdeja, että ei vaan voi muuta kuin nauraa. Nauru ja ilo myös tarttuvat muihin. Ainoita asioita, joita mielellään muihin tartuttaakin! ;)

Tässä muutamia hauskoja kuvia tai sarjakuvia, jotka ovat aika hyvin omaan tilanteeseeni viime aikoina kolahtaneet!

Eipä muuta kuin hauskaa illanjatkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.