Kuva

Kuva

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Sisua!

On ollut aivan mahtavaa olla suomalainen tänään. Sotshin olympialaisissa tuli hiihdossa hopeamitali naisille, kultaa miehille ja jääkiekkoleijonat taistelivat aivan upeasti välieriin, neljän parhaan joukkoon. Ei ole pätkääkään haitannut jumiutua juuri nyt sohvalle ja katsoa näitä mahtavia urheilijoita ja sitä hienoa fiilistä, mikä tänään on suomalaisten joukoissa, yksilöissä ja taustaväessä näkynyt ja vallinnut!

Mullakin on ollut tänään oikein hyvä fiilis :) Tuo suomalaistunnelma ja onnistumisen ilo tarttuu... Nyt juuri tuntuu siltä, että kyllä tästä vielä noustaan ja kyllä mullakin on vielä tiedossa semmonen kuntoutusmeininki ja treenaaminen että ei tosikaan! 

Eilen olin työterveydessä käymässä. Taas kerran. Vaikka mun tilanne onkin tällä hetkellä fyysisesti huonompi kuin aiemmin ja liikkuminen tuntuu vaikeutuvan koko ajan, olen ollut viime päivinä hyvällä mielellä. Nyt on kirjoitettu 2 kk lisää sairauslomaa ja kaikki tuntuvat pitävän sormia ja varpaita ristissä, että pääsisin leikkaukseen mahdollisimman pian. Jonohoitajalle soittelu jatkuu. 

Työterveyslääkärikin kovasti tsemppasi, kehui painonpudotuksesta ja erikseen taas mainitsi, että ihmisten ilmoille ja virkistäytymään vaan jos vain suinkin pystyy ja avuksi vaikka pyörätuoli, jos on muuten hankalaa kulkea... (Pyörätuoli on kyllä taas ajatuksena tosi vaikea ja haastava käsiteltävä ja tuntuu niin lannistavalta, ja sanoinkin että kyllä tuntuu ajatuksena kamalalta.) Mutta kuten tämän päivän suomalaisurheilijoillakin, asenne on se, joka lopulta ratkaisee ja pitää vain unohtaa kaikki muu ja miettiä, miten minä jaksan, selviän ja kuntoudun tästä parhaiten ja unohtaa se, miltä esim. joku apuvälineen käyttö näyttää tai kuulostaa...  Tällä hetkellä kyllä pärjäilen vielä kepin tai keppien kanssa, toivon mukaan muita liikkumisen apuvälineitä ei tarvitakaan!

Taistelutahtoa, motivaatiota, asennetta. Yhdessä tehdään, yhdessä ollaan vahvempia, yhdessä onnistutaan, jaksetaan ja tsempataan. Meissä suomalaisissa on voimaa sekä sisua! Tästä taas hyvällä mielellä ja taistelutahdolla eteenpäin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.