Kuva

Kuva

lauantai 29. maaliskuuta 2014

3. leikkauksen jälkeinen aamupäivä

Aamulla oli olo taas vähän höntti, puolikuntoinen. Korvissa suhisi ja kylmä hiki oli päällä, sellainen epämääräinen huono olo. Jalka on myös tosi pökkelö, mikä liittyy paranemiseen ja on tiedossa kyllä, mutta mietin jo, että tuskin olen tänäänkään kotiutuskunnossa. Aamupalan ja aamulääkkeiden jälkeen vointi alkoi onneksi parantua ja nyt on pysynyt ihan kohtalaisena. Hyvä hyvä :)

Oon kävellyt ihan vaan tässä huoneessa keppien kans jonkin verran, käytävälle en vielä uskaltanut. Sitten päätin vielä, että käyn pesulla ja koitanpa itse pukea päälle ihan omat vaatteet. Sekin piristää kun ei ole niin sellainen potilasmeininki sairaalan "ihanissa" pyjamissa :) Sain kuin sainkin puetuksi... 

Yläkropan vaatteiden kanssa ei ole mitään ongelmia, mut alakropan vaatteiden kanssa ei ole ihan niin helppoa. Pitää varoa ettei kumartele liikaa, jalka ei saa kiertyä (ei ole kyllä vaaraakaan kun ei se edes tottele vielä kunnolla käskyjä) ja tietty kipu myös rajoittaa. Seisaallaan ei puhettakaan että pukisi yhtään mitään, istuinkin vessanpöntön kannen päällä ja taiteilin siinä sitten vaatteita :) Sukkaa en saanut kipeään jalkaan puetuksi, kun ei uskalla niin paljon kumartua enkä saa jalkaa ylöspäinkään nostetuksi kuin ehkä 5 cm maasta. Hoitaja autteli sitten. Mutta yksi saavutus tuo pukeminenkin jo on!

Nyt odotellaan kahvia ja sitten varmaan mulle vaihdellaan haavaan uusi sidosteippi ja liekö sitten mietitään iltapäivällä tai illansuussa kotiutusta jos kaikki näyttää hyvältä. Huisia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.