Kuva

Kuva

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Juhlaa

Synttärihulinaviikonloppu takana! Yhtä vaille koko lähisuku (18 henkilöä yhteensä, tämä väkijoukko koostuu siis ihan lähimmistä sukulaisista sekä mun että miehen puolelta) saatiin tänään meille paikalle nuorimmaisen (huomisia) synttäreitä juhlistamaan ja viettämään meille mukavaa kesäiltapäivää ja -iltaa. 


Äidinkin synttärit olivat eilen, tosin tietty meidän pieni päivänsankari oli tän päivän pääosassa. Nautti saamastaan huomiosta täysillä, iso pieni leijonapoika! :) 

Ihana oli saada pitkästä aikaa melkein koko porukka kerralla paikalle. Meistä lähtee kova meteli, väki on puheliasta molempien sukujen puolelta, mutta mitäpäs siitä. Välillä mä siedän huonosti ylimääräistä meteliä tai hulinaa ympärilläni, mutta tänään tuntui täysin ja pelkästään siltä, että on hienoa, kun on koko tämä porukka ympärillä. Nyt porukka myös mukavasti hajaantuikin ympäriinsä, kun osa oli sisällä, osa terassilla ja lapset viihtyivät myös leikkipaikan ympäristössä. Mikäs tällaisilla kesäilmoilla on olla ja synttäreitä viettää!

Huomenna koittaa paluu arkeen myös lapsilla, päiväkoti aukeaa taas kesäsulun jälkeen. Esikoinen aloittaa nyt perjantaina eskarin ja nuorimmainen, huomenna siis 4 v täyttävä poikamme, jatkaa yhdessä 3-5 -vuotiaiden ryhmistä. Lapsilla on ollut niin pitkä kesäloma, että vaikka kovasti ovat nauttineetkin, odottavat myös innolla ystävien näkemistä ja hoidon alkua. 


Mulla tämä oma meininki jatkuu samana kuin tähän saakka, eli "pyörin" täällä kotinurkissa ja jumppailen ja harjoittelen sen mukaan mitä kulloinenkin vointi on. Mahdollisimman paljon kuitenkin, jos vaan mahdollista, sillä nyt en pääse salillekaan, kun ei ole kyyditsijää... Muun ajan yritän keksiä mahdollisimman mukavaa tekemistä - ja oletettavasti vietän aikaa myös paljon sohvalla tai sängyllä selälläni, se on se kivuttomin olotila olla. Tosin ensi viikon kelit näyttävät sellaisilta, että mä taidan viettää aikaa aika paljon tuolla meidän terassilla: makaan sielläkin mahallani ja selälläni jumppamaton päällä ja teen varmasti muutkin harjoitukset ulkosalla :) Täytyy myös yrittää nauttia näistä säistä, ei niitä loputtomiin kuitenkaan kestä.

Perjantaiaamuna on sitten se jalan hermoratatutkimus, ortopedin määräämistä lisätutkimuksista ensimmäinen. Mielenkiintoista mennä sinne - toivon vaan, että se tutkimus ei kovasti ainakaan sattuisi. Moni on sanonutkin, ettei välttämättä satu, mutta saattaa tuntua oudolta tai inhottavalta. Toivottavasti jotain selviäisi siinä yhteydessä, vaikka mulla sellainen aavistus onkin, että tuo mun lonkka/jalka toimii huonosti jostakin muusta syystä kuin pelkästään hermotukseen liittyvästä ongelmasta johtuen. Jotain outoa tuolla hermotuksessa, lihastoiminnassa tai lonkan alueella kyllä lienee. Mutta sittenpä se nähdään... Ainakin voidaan poissulkea asioita kerrallaan pois.

Asiasta vielä ihan muuhun: seuratkaapa lähiaikoina facebookia ja muutenkin eri some-tiedotuskanavia; jotakin uutta, mielenkiintoista on tulossa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.