Kuva

Kuva

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Herkkis

Uusi viikko alkoi jälleen... Harmaana ja sateisena. Tunnelma on viikonlopun jäljiltä vieläkin vähän väsähtänyt :)

Lauantaina tuli juhlittua ja eilispäivä meni enemmän ja vähemmän juhlista toipuessa. Tänään myös jalka on kipeämpi mitä yleensä, mutta niin tiesin kyllä käyvänkin, kun olin niin paljon jalkeilla lauantain aikana. Mutta kyllä oli silti kaiken arvoista! Tuli nähtyä illan aikana vielä sattumalta sellaisiakin ystäviä, joita en vähintään kuukausiin tai joitakin jopa vuosiin ollut välttämättä nähnyt. 

Aika herkkä fiilis oli lauantaina, en pystynyt hillitsemään kyyneleitä tietyissä tilanteissa. Jostakin syystä oli sellainen olo, että koko päivä oli tarkoitettu mua piristämään. Ja kyllä piristikin! Sääkin oli kuin tilauksesta melko aurinkoinen ja vähän lämpimämpi mitä viime aikoina on ollut. 

Kumma juttu nuo tunnepurkaukset, niitä on tullut viime aikoina välillä, enkä voi niille yhtään mitään. Toisaalta - miksi tarvitsisikaan voida? Ainakin näytän aidosti tunteeni enkä patoa niitä sisälleni. Jokin muuri on avautunut tai avautumassa hiljalleen. Ehkä vihdoin pystyn käsittelemään kaikkea viime kuukausina tapahtunutta tai ainakin yritän. Oon aina ollut herkkä, mutta yrittänyt kätkeä tunteitani vahvan ulkokuoren alle. Nyt uskallan - tai osaan - myös näyttää sitä herkempääkin puolta... Aina välillä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.