Kuva

Kuva

perjantai 28. marraskuuta 2014

Uusia lonkka-aiheisia sananlaskuja ja uusin Niveltieto

Hei vaan!

Tällä kertaa en malta erityisempiä runoilla... Muuten kuin mainitsen vaan, että tänään ilmestyy (tai kuulemani mukaan on jo ilmestynyt) uusin Niveltieto-lehti, josta löytyy mm. artikkeli lonkkadysplasiasta sekä mun ja Pauliinan lonkkatarinat tuonne tämän vuoden syyskuun loppuun saakka nähtynä. Ei muuta kuin lehteä ostamaan tai tilaamaan! 

Ja sittenpä vielä viime yön vähäisten unien seurauksena kehittelemiäni uusia lonkka-aiheisia sananlaskuja... Älkää kukaan aihepiiriä tunteva loukkaantuko, tää on tätä mun huumoria... :)

Joka toiselle lonkkaa vaihtaa, joka toiselle ei.
Parempi tekonivel lonkassa kuin yhdeksän oksalla.
Jotkut tykkää osteotomiasta, jotkut tekonivelleikkauksesta.
Niin ovat toiset meistä lonkkadysplaasikkoja.
Lonkkadysplaasikolla on titaaninen loppu.
Ei likinäköinen ortopedi haavaa tee.
Ei reisiluun nuppi kauas lonkkamaljasta putoa.
Ei lonkkavaivaa ilman kipua.
Vierivä lonkkavaivainen ei sammaloidu.
Tekonivelensä kullakin.
Ortopedi ei lue lakia.
Lonkkadysplaasikot ne titaanilla koreilee.

2 kommenttia:

 1. Niinpä niin. Ei oo muutamaan yöhön oikein nukuttu täälläkään.Leikkaus Stressi varmaan vaivaa ?? Kehutaan nyt täälläkin......Oli muuten hieno artikkeli Niveltieto-lehdessä :-D .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmosia ne lonkkavaivaisten yöt on välillä, ei voi mitään!

   Kiitos vaan kehuista :D

   Poista

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.