Kuva

Kuva

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Mistä haluaisit mun kirjoittavan?

En ole koskaan aiemmin kysellyt lukijoilta ehdotuksia kirjoitusaiheiksi. Niinpä ajattelinkin nyt kysyä: mistä haluaisit tietää? Ehkä lonkkadysplasiasta, koko tästä meneillään olevasta elämäntilanteesta tai jos se aihepiiri on jo liiankin paljon käsitelty, ehkäpä jostakin ihan muusta? Kerrohan! :) Mielelläni autan tai kerron asioista lisää, jos auttaa voin.

Voit jättää kommentin tänne blogiin tai meilitse, kiinteyttavavaikutus (at) gmail.com .

Täällä blogissa käy mukavasti lukijoita, joten kannustan samalla myös teitä, jotka ette ole aiemmin kommentoineet tai palautetta antaneet, kommentoimaan sekä antamaan palautetta. Kiitos jo etukäteen! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.