Kuva

Kuva

lauantai 15. marraskuuta 2014

Mahtava perjantai-ilta!

En keksinyt tohon nyt mitään parempaakaan otsikkoa :) Mutta olipa hieno perjantai-ilta kaikin puolin!Oltiin mun äidin kans ensin katsomassa Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin konserttia Jyväskylän Paviljongissa. Olipa mahtava konsertti, orkesteri on todella huoppusoittajia täynnä ja myös stemmalauluosuudet menevät just eikä melkein, tosi harmonisesti soivat bändiläisten äänet yhteen Tuuren äänen kanssa. Orkesteri oli tosi hyvässä vireessä ja soitto oli tosi puhdasta myös livenä, mitä nyt yhdessä uudessa biisissä (mun suosikki uudelta Käpälikkö-albumilta, "Kaikkihan me halutaan taivaaseen") huomasi vähän rytmin ja muunkin soiton olevan välillä vähän hakoteillä. Ehkä vaatii vielä vähän treenaamista, siinä on aika haasteellinen muutenkin se biisin pohjana toimiva "synakomppi" - siis sovittaa siihen ympärille sitten muut soittimet ja rytmit. Mutta siis kokonaisuus konsertissa oli kuitenkin todella upea, mentiin niin melankolisista ja pohdiskelevista, surullisistakin tunnelmista heittämällä myös riehakkuuteen ja yleisössä oli myös tosi hyvä fiilis ja energia! Ihan mahtava orkesteri ja hienoja tekstejä ja biisejä on Tuure ja muutkin bändin muusikot tehneet.

No sittenpä lähdettiinkin äipän kanssa kaupungille jatkoille. Ollaan ennenkin oltu porukassa karaokessa ym., kymmenisen vuotta sitten kohtuullisen useinkin, mutta sitten syntyivät mun lapset eikä sitä muutenkaan oo vaan tullut lähdettyä yhdessä mihinkään, vaikka monesti ollaan suunniteltu ja puhuttu. Nyt olikin tosi kiva todella pitkästä aikaa viettää tämmönen äiti-tytär -viihdeilta :) Käveltiin ensin Paviljongista keskustaan (kyllä, minäkin, keppien kanssa...) ja mentiin Hovin alakertaan istumaan iltaa joksikin aikaa. Siellä olisi ketjun toisessa ravintolassa myös esiintynyt Elastinen, mutta mä totesin sitten, että Elastisen ehtii kyllä nähdä muulloinkin - vaikka onkin aivan mahtava livenä - ja että mehän muuten suunnataan nyt karaokea laulamaan ja jatkoille sen kerran kun äipän kanssa liikkeellä ollaan. Niinpä mentiin sit mun kantayökerhoon. Sinne tuli myös mun ystäviä ja sielläpä sit loppuilta sujui riemukkaasti :) Äitikin pääsi laulamaan. Mä jäin ystävien kanssa vielä jatkamaan iltaa sen jälkeen kun äiti oli lähtenyt kotiin. Olipas paljon väkeä liikenteessä, vaikka olikin perjantai! Pikkujoulukausi on alkanut...

Mutta sellainen pe siis... Hyvää energiaa, positiivisuutta, naurua vedet silmissä eikä yhtään mitään synkistelyä, musiikkia, ystäviä ja tuttuja, kaikkee tämmöstä mikä nyt tekee sitten hyvän olon vielä jälkikäteenkin pitkäksi aikaa. Energiaa on taas vähän lisää varastossa :) Ja vaikka jälleen kerran tää päivä on ollut vaikee kun jalka/jalat ja alaselkä on aivan rikki tosta eilisestä kävelystä (rappusiakin tuli ihan kiitettävästi könyttyä illan aikana, kunnon treeniä mulle), kannatti silti ehdottomasti! Nää on kuitenkin sellasia juttuja, jotka ehdottomasti antaa energiaa enemmän kuin vie. Ja tämmösten kivojen tapahtumien ja sosiaalisen elämän kautta mä jaksan kaikkea paljon paremmin kuitenkin ja ehkä oon kotonakin vähän siedettävämpi ihminen kuin se alati kärttyinen muija :D (Uskokaa vaan, te ketkä mut tunnette, että sekin puoli musta todellakin nykyään löytyy...)Täytyy tähän vielä lätkäistä omakuva eiliseltä. Piti ottaa tämmösiä teiniposeerauksia peilin kautta, kun oli kerrankin vähän tyylikkäämmät vaatteet päällä iltaa varten :) Tässä kuvassa yritin seisoa niin suorassa kuin pystyin (vaikka katsonkin alaspäin), vaikka paino onkin koko ajan vasemmalla jalalla kun seisoo ilman tukea. Tuo oikea polvi ei tässä näytä niin pahalta... Se taipuu älyttömästi taaksepäin, jos koitan seistä normaalisti, siis niin, että paino ois molemmilla jaloilla tasaisesti. Lonkka ja lihakset ei jaksa  tukea jalkaa ja polvea yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.