Kuva

Kuva

perjantai 4. huhtikuuta 2014

(Titaanilonkka)prinsessan kevätpäiväunet

Tänään ei ole ainakaan päivän tapahtumista ihmeellisempää kirjoiteltavaa: aamupalan ja takapihan oven aukaisun ja pienen happihaukkaamisen jälkeen nukuin puolet aamupäivästä ja lounaan jälkeen puolet iltapäivästä :D Eipä tarvinnut tekemistä keksiä, vaikka olinkin päivän itsekseni. Ei jaksanutkaan tehdä mitään pakollisten liikkumisten lisäksi. 

Näin siirretään pökkelöjalka vyön avulla sänkyyn. (Peitto tässä vaiheessa vielä lattialla, sen nosto sänkyyn on toinen juttu... ;))

Iltapäivällä olikin jo niin tunkkainen olo, että oli käytävä takapihalla hiukan kävelemässä ja seisoskelemassa. Ihanan aurinkoinen kevätilma! Odotan sitä, että vointi vielä vähän vahvistuu, niin uskaltaudun liikkeelle jo etupihallekin ja siitä sitten pikkuhiljaa tiellekin. Vielä ei uskalla lähteä takapihaa pidemmälle, kun huimausta on välillä ollut vieläkin jos seison vähänkin pidempään.

Kohta kylään tulevat veli kihlattunsa kanssa. Kivaa, heitä en vielä leikkauksen jälkeen oo nähnytkään. Muutoin viikonlopun suunnitelmat ovat avoinna - paitsi laulukilpailut tietty aina vahtaan telkkarista :) (Karaokekaipuukin jo alkaa nostaa päätään, mutta en mä vielä todellakaan ole siinä kunnossa että laulamaan lähtisin... Kyllä sitä vielä ehtii titaanilonkkaa ulkoiluttamaan ja äänensä avaamaan :D)

5 kommenttia:

 1. Onneksi lattialla on vain peitto, eikä itse titaanilonkkaprinsessa =)
  Joko olet keksinyt jonkin viritelmän sängystä putoamisen ehkäisyyn?

  VastaaPoista
 2. Joo nyt on pyyhe viritelty sängyn reunaan petarin alle niin, että vähän reunaa kotottaa. En oo enää tippunut lattialle :D

  VastaaPoista
 3. Sepä hyvä - voit turvallisesti kattella unia, toivottavasti vain sellaisia kauniita ja rauhallisia, ei painajaisia laisinkaan =)

  VastaaPoista
 4. Näinpä pitää toivoa :) Mulla on aina kyllä todella värikkäitä ja vauhdikkaita unia, mutta sellaiset saa toki jatkuakin!

  VastaaPoista

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.