Kuva

Kuva

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Happee!

Tänään päivä on mennyt pitkälti samaa rataa mitä eilenkin. Yö meni hyvin taas, jee. Aamulla on aina hankalinta olla ja liikkua, kun on pitkään ollut samassa asennossa ja jalka on tosi kankea ja kömpelö, mutta aamulääkkeiden ottamisen jälkeen on helpompi uskaltaa taas liikkeelle varovaisesti. Siitä sitä sit pikkusen vetreytyy päivän mittaan.

Aamupalan jälkeen kyllä väsytti ihan älyttömästi, joten nukuin vielä lähemmäs puoltapäivää. Sitten vasta alkoi olla enemmän hereillä ;) Jumppailinkin ohjeiden mukaan.

Äsken uskaltauduin jopa takapihalle hiukan happea haukkaamaan ja kävelemään. Happi teki hyvää, mutta kävelin ilmeisesti tämänhetkiseen vointiin nähden liikaa, kun pari kertaa tosi ilkeästi tuntui sellainen tosi pistävä ja inhottava hermokivun tyyppinen "isku" takapuolessa. Tuota tuntemusta on kuvailtu aika yleiseksi, mä en vaan ole sitä kokenut ennemmin. En edes kävellyt kuin terassilla edes takas pari kertaa... No, nyt on ihan suosiolla otettava rauhallisesti loppuilta. Kroppa kyllä kertoo mikä on liikaa...

Tyylikkyyden huipentuma!

Takapihaselfie

2 kommenttia:

  1. Se on kyllä hyvä, että olet saanut nukutuksi. Uni on aina tärkeää. Niin kuin tuo hapen haukkaaminenkin. Lisäksi sellainen leikkauksen jälkeinen 'baby steps'-meiningin hyväksyminen. Blogiin kirjoittaminen varmaan auttaa henkiseen puoleen. Meinasin vallan unohtaa, että olet jaksanut jumppaliikkeitäkin suorittaa - olet kyllä reipas!
    =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan, en tiedä niin reippaudesta, mutta semmosta pientä yritteliäisyyttä kuitenkin :)

    VastaaPoista

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.