Kuva

Kuva

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Sumppilakeskiviikon terkut

Sumppilaviikko (näin ne kuulemma tätä paikkaa kutsuvat, Sumppila :D) jatkuu mahtavan aurinkoisessa talvisäässä. Pikkusen on kirpakka pakkanen, mutta kyllä väki on silti paljon ulkoillut kun on niin hieno ilma muuten!

Eilen oli ohjelmassa mm. ulkoliikuntaa jäällä. Muut (neljä eri kuntoutusporukkaa) pelasivat pallopelejä ym., itse en niihin tietty osallistunut vaan keppikävelin muuten vaan jäällä ja rannassa ja otin kuvia upeasta luonnosta ja pallopeleistä. Illalla oltiin oman ryhmän kanssa Kotakylässä saunomassa ja kodassa iltaa viettämässä tulen äärellä. Paljua meillä ei pienen informaatiokatkoksen vuoksi ollutkaan, mutta oikein kiva ilta siitä huolimatta oli. Paljon naurua ja hyviä keskusteluja!

Nyt on muutaman tunnin tauko ja sen jälkeen olisi ollut kahvakuulatreeniä ulkona, mutta pakkasen vuoksi meidän fyssari arveli, että vaihdetaan treeni vesijumpaksi. Sopii mulle paremmin kuin hyvin, kahvakuula olis jäänyt multa väliin melkein kaikkien liikkeiden osalta. No, ehkä käsitreeniä ois voinut tehdä :D Illalla voisi käydä sitten luikauttamassa muutamat karaokeviisut, kun täällä peräti kerran viikossa karaokea on...

Tässä vielä muutamia kuvia Sumppilasta...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.