Kuva

Kuva

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Voimamusaa ja pakkailua

Nyt on about kasassa kamppeet ensi viikon aktiiviselle (?!) kuntoutusjaksolle. Ja taustalla täällä soi hyvä musa, eli laulamiani karaokekappaleita, siis tietysti alkuperäisten esittäjien laulamina ;) Kaikki kappaleet ovat mulle jollakin tapaa merkittäviä, joten voidaan varmaan puhua (ärsyttävällä termillä) voimaannuttavasta musasta ja hyvästä, odottavasta tunnelmasta ensi viikkoa ajatellen! Hjuva fiilis!

Jää kyllä nyt ulkoliikuntavälineet ihan suosiolla kotiin. Ulkoiluvaatteet ja -kengät tietysti mukana ovat ja nuo kepit eli "kävelysauvat", haha, mutta ei ole luistimia eikä suksia (joskaan en niitä edes omista tällä hetkellä). Köpöttelen siellä sitten mitä köpöttelen keppien kanssa tai ilman ja jumppaan ja uin altaassa. Ja matkassa on myös maalausvälineitä, kynttilöitä ja muuta oleellista fiilistelyä varten...

Tällä erää ei kummempaa, seuraava teksti tuleekin varmaan sitten "kohteesta!" Pirteää päivänjatkoa!
3 kommenttia:

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.