Kuva

Kuva

maanantai 27. tammikuuta 2014

Summassaari go go!

Täälläpä ollaan Summassaaressa tällä hetkellä kera mahtavien "Aslakkien" eli meidän kuntoutuspoppoon. Toki täällä on muutakin kuntoutusväkeä ympäri Suomen, mutta tietty meidän oma poppoo on se oleellisin ;) Näyttää olevan ikäjakauma tällä viikolla melko lailla keski-ikäispainotteista ja veteraanejakin on kuntoutumassa samaan aikaan, mutta on meitä nuorempiakin täällä nähtävästi. Ei Aslak-kuntoutus tarkoita nykyään automaattisesti keski-ikäisten tai sitä vanhempien kuntoutusta, näin se vaan on.

Tällä viikolla meillä on siis kolmas kuntoutusjakso ja kovin paljoa ei tällä kertaa sovittua ohjelmaa ei ole päiville tiedossa. Vesijumppaa esim. olisin toivonut enemmän, että pääsisin minäkin vähän enemmän liikkumaan, mutta toisaalta voihan sitä omat jumpat altaassa itsekin järkätä. 

Muuten päivät kuluvat erilaisten ryhmä- ja yksilökeskustelujen ja muiden ohjattujen liikuntasessioiden parissa ja vapaa-aikaakin on paljon. Huomenna suuntaamme koko sakki Kotakylään saunomaan ja paljuilemaan, mahtavaa! Pelkäsin ensin etten pysty lähtemään mukaan ollenkaan, mutta näyttääkin siltä, että meille on järkätty kuljetus hotellilta eestaas. Hyvähyvä :)

Minä, Kirsi ja Anna-Maija majoitumme rannan viekoissa, aika "ihkuissa" 70-luvulla rakennetuissa tummanvihreissä suorakulmion mallisissa, myrkynvihreissä, tasakattoisissa loma-asunnoissa. Tällä kertaa meillä on kuitenkin takallinen ja saunallinen asunto, joka on mukavan ja siistin oloinen, paljon siistimpi mitä ne viekot, joissa aiemmin majoituimme.

Fyssarin, meidän oman ryhmän vetäjän, reaktio tähän mun tilanteeseen oli tosi sympaattinen ja ymmärtävä. Halusi kokeilla kinesioteippausta lonkkaan ja tuntuu ainakin hiukan tukevan, ei huononna liikkumista ainakaan. Mulla vaan ongelmana on se, että pahin kipu on nivelen sisällä ja nivusessa, ja sille kivulle ja muljuamiselle ei varmaan kauheasti ole tehtävissä. Katsotaan kyllä vielä, voisiko teippausta laittaa muullakin tavalla, tämä oli nyt eka kokeilu.

Mutta joo, äskeisen uinnin ja saunomisen jälkeen keskityn nyt istumaan sohvalla ja nauttimaan naisten seurasta ja kynttilätunnelmasta! Ohessa myös kuva 70-luvun takkatunnelmasta täällä ;)1 kommentti:

  1. Mietinpä muuten tuossa, että kaipa sitä itekin jo kuuluu keski-ikäisten laajaan joukkoon, eikö?! :D

    VastaaPoista

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.