Kuva

Kuva

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kunnon Haaste alkoi! (...ja huomioita paksujen pohkeiden kohtalosta)

Tulin juuri äsken Lineasta. Kunnon Haaste on nyt virallisesti startattu ensimmäisten treenien merkeissä! Täytyy muuten vetää sanojani takaisin... Kirjoitin aiemmin, että Kunnon Haaste -ryhmässä ei vaikuttaisi olevan samanhenkisiä ihmisiä kuin minä ja tunnelma oli jotenkin apaattinen aloituskerralla, mutta pikku hiljaa näköjään ihmiset alkavat avautua ja heistä paljastuu uusia piirteitä. Eräänkin rouvan kanssa juttelin jonkin aikaa saunan lauteilla treenin jälkeen ja vaikutti oikein mukavalta, "pilkettä silmäkulmassa" -tyyppiseltä, elämänilon vain huomaa ihmisestä heti. Ja ne apaattisimmat Kunnon Haaste -infossa paikalla olleet eivät nähtävästi aloittaneet ryhmässä ollenkaan... :) Kyllä tästä vielä hyvä tulee!

Mutta sitten itse treenistä. En ole pitkään aikaan ollut Linean EasyLine -tunneilla, joka on siis kuntosalilaitteilla ja "välipisteillä" tehtävää kiertoharjoittelua (koska olen jotenkin niin innostunut pumpista ja combatista). Viime kesänä Lineassa aloittaessani nolotti, kun paksut pohkeeni eivät mahtuneet juuri ollenkaan "reisitreenilaitteen" pehmikkeiden väliin. Tilanne olikin tuo melko pitkään. Epätoivoista!

Syksymmällä olin kuitenkin todella innoissani ja hehkutin ohjaaja Jasminelle, kun yhtäkkiä pohkeeni olivatkin alkaneet melkein mahtua pehmikkeiden väliin. Hahaa, pienestä ne ilot syntyvät :) Tänään treenatessa tuntui kummalliselta mutta samalla hienolta, kun en aluksi tuntunut hengästyväni ja hikoilevan paljoakaan, vaikka yritin tehdä ja teinkin treeniä mahdollisimman hyvällä voimalla ja nopeudella... ja porukasta moni oli paljon huonokuntoisempaa ja hikoili ja hengästyi ihan tosissaan! En siis toki heidän puolestaan intoile, koska toki toivon, että muutkin saavat paremman kestävyyden ja kunnon itselleen aikaiseksi, mutta omasta puolestani on hienoa nähdä, että kunto on kasvanut ja oikeasti jaksan ja voin treenata hyvällä sykkeellä. 

Parasta tänään oli kuitenkin yksi asia... Pohkeeni mahtuivat oikeastaan kokonaan "reisitreenilaitteen" pehmikkeiden väliin. Jess!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.