Kuva

Kuva

tiistai 7. helmikuuta 2012

(L)Iho(mis)-ongelmia...?

Kohta menee hermo tämän tomumajani kanssa! Itse Kunnon Haaste -projekti on alkanut muuten hienosti, mutta oma kroppani haluaa nähtävästi antaa oman panoksensa - negatiivisen sellaisen - tilanteeseen. Olen pysynyt hyvin ruokavaliossa (näin aluksi herkutonta elämää ja "höttöhiilareiden" välttelyä - paitsi yksi herkkupäivä on viikossa sallittu ;)), mutta en ole päässyt kuntoilemaan viime viikon jälkeen. Tässähän alkaa kohta lihoa! No ei sentään, alamäki on suuntana - siis kilojen suhteen :) Olen allergioihin ja atooppiseen ihoon taipuvainen ja koska olen raapinut yöllä unissani ihoani rikki, ei lopputulos ole kovinkaan hienon näköinen eikä varsinkaan tuntuinen. Hikoilu on kaikkein pahinta, sitten kutisee ja ihottumoi oikein kunnolla, enkä kyllä edes kehtaisi ilmestyä ihmisten ilmoille punaläiskäisenä... Katsoisivat vielä, että mikähän kapi tuotakin hyypiötä vaivaa.

Perusvoiteita on siis kulunut riittävästi, tosin ensimmäinen satsi ostamiani rasvoja ei ole tehonnut kunnolla, joten hain viikonloppuna vielä tehokkaampia aineita apteekista. Nyt näyttäisi tilanne menevän hiukkasen parempaan suuntaan. Liikuntataukoa pidän kyllä vielä keskiviikkoon asti. Silloin suuntana on kuitenkin Linea, jossa "otetaan kinkusta kii ja lähdetään Kaken kanssa rokkaamaan" eli tehdään kehonkoostumusmittaukset sekä treenaillaan päälle. Mielenkiintoista nähdä ja kuulla, millainen karu totuus kehoni rasva- ja lihaspitoisuuksista paljastuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.