Kuva

Kuva

torstai 4. joulukuuta 2014

Aika

Kummallista. Taas on yksi viikko jo lähestymässä loppuaan. Aika kuluu jostakin syystä hirveän nopeasti ja vilauksessa - itse asiassa koko syksy on mennyt ihan hurjan nopeasti, vaikka ainakaan mulla ei mitään hässäkkää, siis kiirettä, ole ollutkaan eikä muutenkaan mitään järisyttävää ole tapahtunut. Enpä tiedä, tarvitseeko tässä mitään sellaista tapahtuakaan :) (No jos saisi toivoa, toki mä voisin vaikka huomisaamuna jo omistaa täysin terveet lonkat ja jalat muutenkin... Sepä ei vaan taida tapahtua ihan noin vaan toivoen, ikävä kyllä :)) 

Yhtäkkiä syksy onkin jo ohi ja on tultu joulukuuhun. Mietiskelen päivittäin kaikenlaista joulujärkkäilyyn liittyvää kuten vaikkapa joululahjoja, joulukortteja (joita en kyllä tiedä jaksanko tänä vuonna väsäillä, saas nähdä) ja muuta. Ja koristelen kotia, luon tunnelmaa ja sisustan, kodin viihtyvyys on entistäkin tärkeämpää mulle nyt kun täällä niin paljon aikaa vietän. Seuraavaksi odotan postipakettia ja sieltä paljastuvia uusia verhoja keittiöön ja olohuoneeseen. Ai että ne on hienot! Kunhan joku kiipeää ne vaan ripustamaan paikalleen :) Verkkokaupoista on tullut tilattua muutenkin jo suurin osa joululahjoista, se on näppärintä, ettei tarvitse kaupoissa raahustaa. Lahjojen paketoinnin hoidamme sitten täällä kotitonttupajassa.

Oon ootellut hiukkasen postia polilta, viime viikolla soittelin sinne ja pyysin, että lähettäisivät viimeisimmän selän magneettikuvauksen sekä myös viimeisimmistä puheluista tehdyt lausunnot. Kaikki pitää olla tallessa, että tietää, mitä papereihin on kirjattu... Sillä ne on vaan niitä asioita, jotka merkkaavat. Silloin kun soitin, ortopedin soittoaikoihin liittyvät sanelutkin olivat vielä olleet purkamattomina... Kiirusta on siellä ollut siis. En oo myöskään saanut ortopedin kirjoittamaa sairauslomapaperia, josta oli puhetta jo yli 2 viikkoa sitten. Ollut varmaan mukana siinä purkamattomassa sanelussa, oletan. En itse asiassa edes tiedä, mihin saakka hän mulle kirjoitti sairauslomaa, kun puhui parista kuukaudesta lisää. Onko pari kuukautta sama asia kuin kaksi kuukautta? No, työterveyslääkäri kirjoitti viime viikolla tuonne tammikuun loppuun ortopedin puheita myötäillen, joten siltä osin ei nyt oo tuolla paperilla kiire. Oishan nuo paperit kuitenkin mukava saada piakkoin myös tänne saakka. Taidanpa siis soitella huomenna polille uudestaan ja kysyä, mikä on papereiden tilanne. Mielenkiinnolla myös odotan, milloin kuntoutusajankohta selviää (lue: milloin saan Peurungasta postia) ja mitä kaikkea etukäteispapereita siihenkin liittyen vielä mulle tulee kotiin täyteltäväksi. Varmaan menee vielä viikkoja, eivät nuo kuviot mitään parissa päivässä selviteltäviä juttuja ole.

Puheluista vielä sen verran, että tänään oli ilmiselvästi "soita ystävälle, jolle et ole pitkään aikaan soittanut" -päivä. Sain tän päivän/illan aikana kolme puhelua ystäviltä, joiden kanssa en ollut pitkään aikaan jutellut ja joita en ole pitkään aikaan nähnytkään. Kaikilla omat kiireensä ja elämäntilanteensa... Tulipa hyvä mieli näistä puheluista ja keskusteluista! ❤️Ystävät❤️







2 kommenttia:

  1. Hurjaa vauhtia kiitää aika täälläkin! Tuntuu, etten ole ehtinyt edes tajuta, että on syksy ja nyt se onkin melkein jo ohi. :D Noi puhelut ystävien kanssa ovat kyllä aina niin piristäviä! Toivottavasti paperiasiat selviävät pian!

    VastaaPoista

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.