Kuva

Kuva

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Naisena olemisen ihanuus vs. liikkumisen hankaluus

Nyt ois luvassa sellainen blogiteksti, että jos mieslukijana tunnistat, etteivät kauneudenhoitoasiat oikein ole sun heiniäsi, voi olla parempi jättää tämä teksti väliin. ;) (Tai sitten kannattaa lukea sillä silmällä, kuinka voit oppia naisten laittautumisesta lisää...!)

Huomasin yhtäkkiä tänä aamuna, että mun kauneuden- ja ihonhoitoarsenaalistani puuttuu monta olennaista asiaa. Lisäksi meikkejä on kulunut loppuun tai vanhentunut. En ole mikään "huippumeikkitaiteilija" enkä todellakaan omista hirvittäviä määriä meikkejä ja jokaista mahdollista väriä, ja käytän muutenkin pääasiassa ihan perustuotteita muutamia hiukan arvokkaampia juttuja lukuunottamatta. Suhtaudun laittautumiseen rennosti, mutta silti tykkään laittaa itseni (mun makuun) ns. "viimeisen päälle" kuntoon kun lähden esim. viettämään iltaa. Arjessa riittää vähempi laittautuminen ja jossakin mökkiolosuhteissa ei tosiaankaan mitään meikkejä tarvita. 

Ihmisten ulkoinen olemus tai kauneus/komeus eivät todellakaan myöskään ole mulle ykkösarvoja, sisin on se mikä viime kädessä merkitsee. Tuntuu kuitenkin myös hyvältä, jos näkee sen verran vaivaa, että pitää itsensä naisellisena ja omasta mielestään viehättävänä. Se on minusta myös itsensä ja oman naiseutensa kunnioittamista. Ja myös toisten kunnioittamista. Näin ovat oma äiti ja mummo mulle opettaneet. Tämä omasta ulkonäöstä huolehtiminen myös ehkä korostuu nyt, ja tulee jollakin tavalla tärkeämmäksi, kun jalat eivät toimi normaalisti. Onneksi muuten voi itsestään ja ulkonäöstään huolehtia, vaikka liikkuminen ei mitään kaunista katseltavaa olekaan. Kepit eivät myöskään yleensä kenenkään viehätysvoimaa lisää.

Joka tapauksessa... En oo siis pystynyt ajamaan autoa moneen kuukauteen. En varmaan tule vielä hetkeen pystymäänkään, kun leikattu oikea jalka on kaasu- ja jarrujalka eikä se todellakaan toimi siten kuten vaikkapa jossakin äkkijarrutus- tai vastaavassa tilanteessa pitäisi; on niitä inhottavia muljahteluja, kipuja enkä saa jalkaa istuessani edes nostettua lattiasta ylös. Anyway, en oo siis päässyt ostoksillekaan leikkauksen jälkeen aluksi varsinkaan moneen viikkoon kun en edes päässyt autoon kunnolla istumaan ja nytkin oon ollut kauppareissuilla mukana ehkä vasta nelisen kertaa. Kyyditettävänä, kun aina tarvitsee jonkun kuskaamaan mut. Mahtavaa, eikö?! ;) 

Tässä ajan mittaan oon siis ollut sen varassa näissä kauneudenhoito- ja ihonhoitotarvikkeiden hankkimisissa, että oon pyytänyt että mies toisi kaupasta mukanaan tiettyjä juttuja. Kyllähän hän parhaansa yrittää, koska tiedostaa hyvin mun tilanteen ja että jotkut pienet itsensä huolehtimiseen ja laittautumiseen liittyvät jutut saattavat olla yllättävän tärkeitäkin mulle mielen pitämiseksi virkeänä, mutta usein on myös käynyt niin, ettei hän oo osannut ostaa just sitä toivomaani tuotetta tai sitten on ostanut jotakin ihan väärää merkkiä tms. Ja sekös riepoo meitsin mieltä... Vaikka eihän mulla oikeastaan olisi edes varaa valittaa, kun toinen parhaansa yrittää aina!

Tänään otettiin kuitenkin yhdistetty eurovaaliäänestys- ja kauppareissu ohjelmaan ja mä pääsin täydentämään ihan itse puuttuvien tuotteiden valikoiman taas sellaiseksi, että saan kaiken kerralla matkaan mitä tarvitsen ja näillä tuotteilla pärjään taas hetken :) Tyttö toimi mulle apulaisena ja kantoi ostoskoria.

Tässä vähän ostoksia kuvien muodossa.

Hiusväri - oon värjännyt itse hiuksiani nyt n. vuoden verran ja vielä ajattelin jatkaa, vaikka kampaajan käsittelyyn on tarkoitus päästäkin lähiaikoina. Vielä kuitenkin piti yksi purkki ostaa varastoon, kun huomasin ettei yhtään jäljellä enää ollutkaan.


Kasvojenpuhdistusliinoja esim. reissuja ja mahdollisia mökkireissuja ajatellen, dödöpurkkeja varastoon ja Nivean perusrasvaa niin kasvoille kuin esim. käsiinkin.


Ripsiväriä (vain hätätilanteita varten, ripsien koloja tms. paikkaamaan siinä vaiheessa kun ripsienpidennysten huoltoväli joskus venähtää), kesäisen vaaleanvihreää luomiväriä, pari eri huulikiiltoa ja kynsilakkaa.


Nyt on hyvä mieli! Hetkeen ei näiden tuotteiden hankkimista tarvitse miettiä eikä laittaa miestä asialle. (Paitsi kohta tietysti muut tuotteet loppuvat... Puuterit, kajalit, poskipunat, aurinkopuuterit jne... Ja taas on lähdettävä tai laitettava joku ostoksille! ;))


Sohvachillailija :)

2 kommenttia:

  1. Niinhän sitä sanotaan, että tervehtyminen on alkanut kun nainen kiinnittää huomiota kauneudenhoitoon. Heti leikkauksen jälkeen ei jaksa välittää mistään. Itsekin olen nyt alkanut kaivata kunnon kasvohoitoa. Sairaalaoloissa tuntui jäävän puhdistuskin jotenkin retuperälle. Minä kun en pääse kuin invataksilla pois kotoa, olisi välttämötöntä löytää kosmetologi, joka tulisi kotiin hoitamaan. Onkohan se ollenkaan mahdollista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmasti! Mulla on kunnia omata ihana kosmetologitaustan omaava ystävä, joka on täällä kotona käynyt mulle tekemässä muutamia hoitoja. Se on upeaa... Luulisin että siellä Uudessakaupungissakin löytyisi kotikeikkojakin tekeviä kosmetologeja. Kyselehän! Varmasti piristäisi ja tuntuisi ihanalta!

      Poista

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.