Kuva

Kuva

lauantai 24. toukokuuta 2014

Ihana päivä takana!

Tuolla otsikolla ei varmaan viime ajoilta ihan hirvittävän montaa blogikirjoitusta olekaan. Mutta nytpä sellainen tulee! (Vaikkakin jalka on ollut tosi kipeä ja jumissa tänään eilisen ortopedin "vääntelyn" jne. vuoksi, mutta kiputarinointiin en nyt keskity ollenkaan...)

Ensinnäkin, on ollut tosi hieno ilma koko päivän. Kuumaakin on ollut, joo, ja välillä tuulikin niin hirveästi, että ulkona istuessani juuri ja juuri sain tuulen voimasta kaatuneen aurinkovarjon ja terassinpöydän lennosta kiinni ennen kuin koko hökötys olisi kaatunut uuden sohvapöydän lasin päälle... Mutta noh, mulla onkin niin nopeat refleksit, hah ;) Joten siitäkin selvittiin vaan jo ennestään rikkinäisen savimaljakon hajoamisella. :) Mutta kuitenkin... Tykkään tuosta meidän uudesta terassista niin paljon, että ulkona on ihan eri tavalla intoa viettää aikaa kuin entisellä kolkolla betonilaattaterassilla. 

Toisekseen: pitkästä aikaa meillä kyläili mun serkku perheineen. Vaikka asummekin suht lähellä toisiamme, näemme ihan liian vähän. Arki on vaan sellaista ja sitten sairastelut ja muut perhehässäkät sotkevat tapaamisia... Tosi kiva oli nähdä koko sakkia ja lapsillakin oli hurjat meiningit pikkuserkkujensa kanssa. Ja on ihan tosi mukavaa huomata, miten lapset alkavat olla sen ikäisiä, että heidät voi rauhassa jo päästää tuohon viereiselle pihan leikkipaikalle ja tähän lähipihapiiriin ilman, että koko ajan tarvitsee seurailla ihan jokaista liikettä. Kunhan vähän sivusta kuuntelee ja seurailee terassilta, että leikit sujuvat mukavasti. Ja nehän sujuvat, ainakin 80 % ajasta ;)

Serkku perheineen toi mukanaan marketan (siis päivänkakkaratyyppisen ruukkukukan), jonka heti sijoitin takapihan uudelle pöydälle. Tytär sai myös myöhästyneen synttärilahjan.

Ja kolmanneksi: mä sain vielä ihanan "toipumispaketin" eli kassin, jossa lukee "Onni olkoon osanasi elämäsi retkellä, poutapilvi pääsi yllä synkälläkin hetkellä." Kassi sisälsi seuraavia asioita:
- Päivän paras hetki -Muumiteetä (sisältää neljää eri teelaatua: Olet ihana, Kyllä minä tiedän!, Tsemppiä! ja Muumimamman voimajuoma)
- Pieni enkelipussi, jossa oli pieni hopeanvärinen onnenenkeli
- Sport-sukat (heh :D)
- Avon "Awakening" -suihkugeelin
- muistikirjan
- kortin, jossa lukee "Paistakoon elämääsi aurinko ja täyttäköön sen valolla ja ilolla!"


Tosi kivasti ajateltu ja koostettu tuo paketti ja hymynhän nuo asiat toivat huulille. :) Tällaisia ajatuksia jos mitä sitä toipumiseen tarvitsee! Ja pieniä, positiivisia ilonpilkahduksia ja onnenhetkiä. (Niih, sen kuuluisan kärsivällisyyden lisäksi...)

Vieraiden kanssa grillailtiin, chillailtiin ja kahviteltiin kaikessa rauhassa. Ja seurattiin Suomi-Tsekki -lätkämatsia. Kun vieraat lähtivät ja saimme lapset unille, katsoimme vielä viimeisen erän matsista ja huhhuh kun oli jännää ja jee, voittohan sieltä tuli! :) Kruunaus tälle päivälle! Huomenna loppuottelu!

Ja sitten vielä ulos nauttimaan ihanan lämpimästä myöhäisillasta. Otinpa siinä Suomen voiton kunniaksi vielä yhden sidukankin ja muutaman sipsin. Uu, hurjaa ;) Ja myöhemmin mies toi vielä rommikolatkin terassille. Meilläpäin terassilla on hyvä palvelu ;D

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että oli ihana päivä!
    Tuo teidän uusi terassi 'luo uuden ulottuvuuden' elämiseen ja olemiseen. Varmaan vaikuttaa toipumiseenkin. Ainakin henkinen puoli tykkää =)

    VastaaPoista

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.