Kuva

Kuva

lauantai 7. toukokuuta 2016

Kreetan terkut!

Täälläpä ollaan ihanalla Kreetalla tällä hetkellä lataamassa akkuja parisuhdeajalla, auringolla, hyvällä ruualla, mahtavalla hotellilla palveluineen, rentoutumisella, kuntosalilla (siippa kuntoilee) ja uinnilla sekä vesiliikunnalla (mä hoidan tämän osuuden). Myöhään helatorstai-iltana saavuttiin ja viikko täällä ollaan.

Itse matka sujui hyvin, Helsingin päässä mulla oli lentokentällä pyörätuoli apuna, niin ei tarvinnut raahustaa pitkiä matkoja, ja päästiin myös ensimmäisenä lentokoneeseen. Istuminenkin onnistui ihmeen hyvin koko matkan, vaikka olin istunut sitä ennen automatkan kotoa lentokentällekin... Mutta otin nuo kaikki matkat asenteella ja ajattelin, että vaikka ois kuin inhottavaa istua ja matkustaa, niin hyvää kannattaa odottaa ja kestän kyllä! Ja kestinkin siis. En hotellille saapumisemme jälkeen heti osannut edes rauhoittua vaikka pitkä matkustuspäivä oli takana, enkä tavaroiden purkamisen jälkeen saanut unestakaan kiinni ja koko yö oli tosi levoton. Mutta ekan lomapäivän jälkeen uni kyllä tulikin todella nopeasti... Joskin viime yönä kävi niin, että heräsin tosi tosi kipeään vasemman lonkan kovaääniseen rusahdukseen, mikä valvotti myös jälkikäteen aikansa, mutta onneksi tokeentui sitten.

Pari päivää on kuitenkin näistä perusnivel- ym. vaivoista huolimatta mennyt kuin siivillä, vaikka ei olla mitään ihmeellistä tehtykään vaan ollaan todellakin vain oltu ja nautittu! On ollut ihanan aurinkoisia päiviä, mutta ei kuitenkaan liian kuuma. Illat kuitenkin ovat viileitä, mutta se sopii mulle - en muutenkaan oo valtavan kuumuuden ystävä, menen kuumuudesta ihan veltoksi. Mutta sen verran lämmintä/kuumaa on kuitenkin päivisin ollut, että ton meidän ja viereisten huoneistojen yhteinen uima-allas on ollut ihan mukavan lämmintä ja uimakelpoista, ja oonkin siellä sitten useasti päivän mittaan käynyt uimassa tai tekemässä jumppaliikkeitä. En liian pitkästi, että jaksan täällä vielä kävelläkin enkä mene ihan letkuspagetiksi, mutta just sopivasti :) On kyllä niin ihanaa, kun tuo allas on heti meidän huoneiston vieressä, suoraan pääsee altaaseen!

Täällä hotellilla kyllä on aivan mahtava palvelu, ja musta tuntuu, että mua vielä huomioidaan erityisesti ja koko ajan ollaan valmiita auttamaan sekä kysellään, onko kaikki hyvin. Muutenkin Kreetalla on vieraanvaraista, mutta ei täällä kyllä liikuntarajoitteisia muuten juurikaan välttämättä osata ottaa yleisesti huomioon kuten ei osata muuallakaan Kreikassa. Toki tietyissä hotelleissa tai muualla kyllä mutta muuten yleisesti ei, eikä täällä kovin esteetöntäkään ole. Mutta tää hotellialue on kyllä esteetön ja on myös luiskia, invavessoja ja hissi. Oon pärjännyt ihan hyvin, vaikka ei mulla olekaan nyt kuin kepit matkassa täällä.

Oon nauttinut kyllä todellakin nyt ja nauttiminen onneksi jatkuu vielä monta päivää. Tänään myös hemmottelin itseäni ja kävin "semigeelikynsimanikyyrissä", eli näiden kynsilakkojen tulisi kestää nyt sellaiset pari viikkoa. Saas nähdä. Pääasia kuitenkin että kestävät tän loman ajan :) Ai niin... ja se ruoka! Se on niiiiin ihanaa täällä! Aivan mielettömän hyvää. Kaikki turhat ylimääräiset perunat, riisit, ranskalaiset ja spagetit oon jättänyt suosiolla syömättä ja nauttinut ihanista kreikkalaisista salaateista ja erilaisista lisukkeista sekä muista paikallisista ruuista... Niiiiin hyviä ruokia että huh! Voi nam! <3

Tässä vielä muutamia kuvia täältä.

2 kommenttia:

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.