Kuva

Kuva

perjantai 3. lokakuuta 2014

Puoltava kuntoutustukipäätös!!

Tää on vain tällainen pikainen ekstrapäivitys tänään: puoltava kuntoutustukipäätös saatu! Paperit tulivat tän päivän postissa. Oon niin huojentunut! Se eilinen KELA-hylky siis tarkoitti tätä, toisaalla oli päätös hyväksytty. Nyt ei tarvii papereita pariin kuukauteen toivottavasti pyöritellä, saa keskittyä itseensä ja omaan vointiinsa eikä tarvii rahasta niin paljoa stressata :) Ja sinä aikana toivottavasti muutenkin taas selviää jatkosta lisää...

Tällä tiedolla on mielettömän mukavaa lähteä viikonlopun viettoon, voitte vaan kuvitella!

T. Eläkeläinen (mutta vain toistaiseksi)...




4 kommenttia:

  1. Ihanaa! Itseensä keskittyminen papereiden pyörittelyn sijaan kuulostaa hyvältä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! :) Onhan tässä kaikenlaista edessä, mutta helpottaa, kun ei nyt pariin kuukauteen ainakaan tarvii näitä taloudellisia asioita murehtia niin kovasti. Jos vielä löytyisi joku syy tähän lonkkaongelmaan, ja se ois hoidettavissakin, ois aika hieno fiilis! Mutta pitää vielä malttaa odotella :)

      Poista
  2. Kuinka monta viikkoa Kela väänsi sitä kuntoutustukea? 8 viikkoa on virallinen tavoiteaika, itsellä mennyt n. 10 viikkoa jo ja hiljaista pitelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa täytyy Kelaa kiittää siinä, että käsittelivät yhteistyössä eläkelaitoksen kanssa tuon hakemuksen vaan muutamassa viikossa, ei siis mennyt kuukauttakaan! Luulen, että mun tapauksessa oli eniten hyötyä siitä, että meillä on firman oma eläkesäätiö, joka käsittelee vaan meidän työntekijöiden asioita, eli ei pääse syntymään hirmuista ruuhkaa. Ja toisaalta mulla on aika selkeä kuitenkin tää oma tilanne - tai vaikka on jatko vielä auki, niin silleen selkeä, ettei tarvii vääntää kenenkään kanssa, mikä tilanne oikeasti on.

      Kovasti tsemppiä sulle, mikä tilanne sulla onkaan taustalla, ja toivotaan, että saisit (puoltavan) päätöksen pian!

      Poista

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.