Kuva

Kuva

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Laiska sunnuntai

Sunnuntait ovat Peurungassa melko lailla "kuolleita", eli eipä täällä tapahdu käytännössä mitään. Lepopäivä tulee kyllä todella tarpeeseen tämän viikon jälkeen, on ollut sen verran rankkaa ja nivelet ovat mulla kyllä tosi kovilla, mutta sitten ei kuitenkaan jotenkin vaan osaa olla ja ajelee vaan pitkin poikin käytäviä mopolla ja välillä pysähtyy johonkin katselemaan ihmisiä.

Nytkin oon moponi kanssa parkissa tällaisessa punaisessa "sohvaloossissa" hotellin aulassa. Ei huvita huoneessakaan möllöttää. Vaikka menenkin kyllä kohta taas sinne lepuuttamaan itseäni, nostan sähkökäyttöisestä sängystä molempia päätyjä sopivasti ylös, niin saa itselleen optimaalisen asennon.

Tosi nopeasti on mennyt kyllä eka kuntoutusviikko. Eikä kyllä ihmekään, kun ohjelmaa on piisannut niin paljon, laidasta laitaan. Ensi viikon ohjelmasta mä en tiedä vielä muuta kuin huomisen, silloinkin on suht paljon kaikkea.

Kelaan täytyy soittaa huomenna myös jossakin välissä, sieltä oli toimitettu mun talvella tekemääni vaativan kuntoutuksen valitukseen liittyen ihan käsittämätöntä ja suorastaan väärää tietoa muutoksenhakulautakuntaan. Joku lisälausunto oli siis mennyt eteenpäin. Aion samalla myös kysyä, miten mun uusi kuntoutushakemusasia edistyy, vai ovatko katsoneet, että en muka tarvitsisi kuntoutusta nytkään, vaikka sitä on suositeltu kuntoutusosaston papereissa. Ihmeellistä säätämistä... Mutta sitäpä aina riittää. Ei auta muu kuin aina hakea vaan uusiksi, täytyy olla vaan sitkeä sissi :)

Katsoinpa tuossa myös Kannasta kuntoutuksen jälkeisen elämän (heh, onko sitä? No ilmeisesti on, ja paljon!) ohjelmaa, ja onpa tuo melkoista haipakkaa, mitä piisaa sitten lähiaikoina. Reilun viikon aikana on kolme fysioterapia-aikaa (joista tosin yksi aika on pelkästään pyörätuoliasioille varattu), aika koko jalan röntgeniin ja ortopedille, aika ravitsemussuunnittelijalle ja lisäksi ajoissa vielä näkyy HUS, mutta en vielä tiedä, mikä aika tuo on. Se voi olla joku mun asioiden käsittelemiseen laitettu aika tai sitten se voi olla kutsu vastaanotollekin. Jännä nähdä. Mutta ohjelmaa kyllä piisaa sitten, huh. Päivä kerrallaan on otettava nuo hommat.

Ja täällä lojuttava kohta myös näin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.