Kuva

Kuva

tiistai 6. toukokuuta 2014

Kohta 6 viikkoa leikkauksesta, 2 kertaa naapuritalon ympäri, 1 terassi

Oli aivan ihana ilma tänään päivällä, joten istuskelin takapihalla auringossa jonkin verran. Tosi kylmä viima kävi järveltä, mutta ihan seinän vieressä tarkeni hyvin kun seinästä heijastui mukavasti lämpöä.





Iltapäivällä ulkoilimme uudestaan koko perheen voimin. Lapset ajelivat innoissaan pyörillä A-talon (siis yksi taloyhtiömme rivitaloista) ympäri ja mies juoksi heidän (tai erityisesti pojan, joka ajelee ihan miten sattuu vielä apupyöriensä kera vauhdin hurmassa) perässään. Mä keskityin keppikävelyyn ja yritin kävellä samalla mahdollisimman "normaalisti."



Ei se kävely kyllä luonnistu vieläkään siten kuten itsestä tuntuu että "pitäisi", tosi vaikeaa ja kipeää on. Mä en saa askelta tulemaan normaalisti vaan se lähtee jotenkin oudosti lantiosta, nivelen ympäriltä jalka on niin oudon tuntuinen ja muljahtelua tuntuu vieläkin kipeästi askelta ottaessa. Mutta kävelin kuitenkin sinnikkäästi jopa 2 kierrosta A-taloa ympäri... Loput metrit olivat kyllä järkyttävää raahautumista... Ei oo helppoa ei.

Veli kävi illansuussa kihlattunsa kanssa kyläilemässä, olipas hauskaa taas kun oli ihan älyttömät jutut :D Piristäviä ihmisiä! Naureskelimme myös mun ja veljen kihlatun "invameiningille", mulla on tää oma jumitustilanne ja hänellä puolestaan äärimmäisen rankasta Kolin vaellusreissusta kipeytynyt kroppa, erityisesti jalat. Huikkasin heidän lähtiessään, että tarviitteko kävelyn apuvälineitä :D 

Veli siippoineen oli sitä mieltä, että mun liikkuminen ei juurikaan ole parantunut leikkauksen jälkeen... He näkevät tietty tilanteen vähän eri perspektiivistä, kun eivät hetkeen mua ole nähneet. No, mun täytyy kysellä torstaina fyssarilta, miten hän näkee tilanteen ja pitäiskö huolestua jo tästä tilanteesta vaiko odotella vielä pari viikkoa ortopedin kontrolliin. En tiedä, ristiriitaiset on fiilikset, kun ei tiedä mikä on normaalia ja mikä ei. Sen kyllä jotenkin aavistan, että kyllä kai liikkumisenkin pitäis helpottua koko ajan eikä ainakaan huonontua...

Mutta positiivistakin on tiedossa! Huomenna alkaa meidän terassin rakennus monien vuosien odotuksen jälkeen. Jee! Ihan mahtavaa! Mielessä jo sisustan terdeä. Joku muu saa sit terassin valmistuttua kasata kalusteita ja muita juttuja ja roudailla kamppeita ;)

1 kommentti:

  1. Hyvä, että sulla on fysioterapeutilla käynti tällä viikolla. Hän todennäköisesti osaa sanoa, jos on syytä ottaa yhteyttä lääkäriin jo aiemmin. Toivottavasti kaikki on kuitenkin hyvin!

    VastaaPoista

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.