Kuva

Kuva

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

SuomiLOVE-konserttireissu

Kovin kauaa en ehtinyt kotisohvalla tai muutenkaan toipua kuntoutuksesta. Perjantain ehdin olla kotona, mutta lauantaiaamuna oli tarkoitus suunnata kälyjen kanssa ensin kampaajalle ja sieltä sitten kohti Lahtea ja illalla suorana lähetyksenä televisioitavaa SuomiLOVE-konserttia. Olin ostanut liput joululahjaksi meille kolmelle.

Mr. Murphy vaan yritti kaikella tavalla sotkea koko konserttireissun... Alkuviikosta oli ollut yhden kälyn perhe mahataudissa ja sittenpä meidänkin neidille iski perjantaina tauti. Sitä sitten jännitettiin, että mitenhän muulle perheelle käy, sairastuuko joku ja jos, niin oonko se minä. Miehellä oli myös päivystysviikonloppu, joten tulipa mietittyä, miten työnteko onnistuu jos hänkin saa taudin tai jos kaikki oksentavat täällä... On tuo yksi inhottavimmista taudeista, vaikka mitätön sairaus noin muuten onkin.

No, neidin olo helpottui perjantai-iltaa kohti. Me muut jännitimme, miten mahtaa käydä, mutta eipä kehenkään sitten tautia tullut. Lauantaiaamuna ilmoitin kälyille että tilanne on hallinnassa, pääsen lähtemään :) Mun vanhemmat myös lupasivat ottaa lapset hoitoon, jos miehellä olisi töitä mun poissaollessa. (Ratkaisu oli oikea, sillä töitä oli eilen riittänyt...) Jännitin kyllä sitäkin vielä vähän, käykö niin, että sitten reissun aikana sairastuu, mutta onneksi ei sairastunut. Toivotaan, että tauti olikin nyt tuossa eikä enää nyt tässä vaiheessa muihin tule.

Anyway, eilisaamuna menimme kaikki kälyt kampaajalle ja sieltä sitten lähdimme ajelemaan kohti Lahtea. Perillä oltiin jo ajoissa iltapäivällä, ja majoituimme hotelliin sekä laittauduimme. Sieltä sitten suuntasimme klo 16 kohti Sibeliustaloa syömään buffetiin, jonka etukäteen olin myös varannut meille. 

Sibeliustalon yksityiskohtia...




Mie


Varsinainen suora TV-lähetys alkoi klo 19.10, mutta jo klo 18 jälkeen harjoiteltiin/kuvattiin muutama tietty juttu. Samalla testattiin tekniikkaakin, jotta se toimisi varsinaisessa TV-lähetyksessä.

Olipa kyllä aivan mahtava kokemus! Upea tunnelma paikan päällä ja se orkesteri, kuoro, esiintyjät (mm. Jesse Kaikuranta, Lauri Tähkä, Juha Tapio, Robin, Brädi, Knipi, Eva & Manu, Johanna Kurkela, Jarkko Martikainen). Ja suoran lähetyksen jännitys. Enpä ole vastaavaa ennen kokenut :) Muistan kyllä lopun ikäni tuon! Muutenkin oli hyvä reissu, saatiin puhuttua paljon erilaisia asioita "naisten kesken" ja oli hienoa viettää aikaa kolmestaan, kun kaikilla kuitenkin on omat arkikiireensä ja -haasteensa ja harvoin kolmestaan missään pystymme rauhassa olemaan... 

Loppuillasta konsertin jälkeen kun vielä istuimme jonkin aikaa hotellin aulabaarissa, mä aloin kyllä jo olla todella väsähtänyt, poikki ja kipeä. Siis ei mitään mahatautia, heh :D Mutta siis nuo kintut. Kuntoutuksen jälkimaininkeja, mahatautihärdelli kotona ja tuo konsertin energia ja jännitys veivät musta kyllä kaikki mehut. Ja autossa sekä konsertissa istuminen tekivät oman osansa. Tänäänkin paluumatka oli tuskainen... Ja nyt myöskin kun on mahdollista maata taas selällään, todellakin niin teen... Ei meinaa liikkeelle päästä kun tästä ylös itsensä kampeaa... Ensi yöstä todennäköisesti tulee hankala, sen tietää jo nyt, mutta pitää ottaa jo hyvissä ajoin särkylääkkeet. 

Koko reissu oli kuitenkin ehdottomasti kaiken arvoinen! Onneksi Mr. Murphy ei sitten kuitenkaan saanut aivan kaikkea sotkettua, vaikka kova olikin yritys... Autokaan ei hajonnut eikä kukaan unohtanut lippua kotiin :D Huomenna mä pystyn sitten rauhoittumaan kyllä ja lepäämään, kun muu perhe lähtee hoitoon ja töihin. Täytyy ottaa se päivä nyt ihan kokonaan lepäilyn ja hissukseen liikkumisen kannalta eikä tehdä mitään muuta ylimääräistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti blogilla oli hyvä kiinteyttävä vaikutus tai se säväytti muuten jollakin tavalla! ;) Jokainen kommentti ja mielipide on arvokas, mutta en kuitenkaan julkaise asiattomia ja provosoivia kommentteja, joilla ei selkeästi ole muuta tarkoitusta kuin yrittää aiheuttaa mielipahaa joko minulle tai muille blogin lukijoille. Mietithän ensin, mitä kirjoitat. Arvostan eniten kommentteja, jotka annetaan reilusti ja avoimesti omalla nimellä ja tällaiset kommentit tulevat varmemmin julkaistuiksi.